Ontmoet je collega’s

“Als het leuk is op mijn werk, heb ik het thuis ook naar mijn zin.”

Belina “Ik krijg energie van samen dingen tot stand brengen. Bij Yellowstar is de sfeer open en zo leer je elkaar snel kennen. Je kan alles vragen en collega’s willen je altijd wel helpen. Het is superleuk om in een team te werken en samen successen te vieren. Dan komt er taart op tafel. Je krijgt complimentjes, maar je kunt elkaar ook aanspreken op de dingen die beter kunnen. En als ik iets onder de knie heb, dan zoek ik weer een nieuwe uitdaging. Zodra je dat aangeeft, krijg je gelijk meer verantwoordelijkheid. Als ik terugkijk ben ik verbaasd over wat ik hier in korte tijd allemaal heb geleerd.”

Belina (22)
Yellowstar sinds februari 2015, eerste werkgever
Functie Jr. Consultant

 

“Als je iets voor anderen wilt betekenen, moet je bij jezelf beginnen.”

“Yellowstar heeft een cultuur waarin je groeit en verder komt. Door de open sfeer leer je van elkaar. Hiervoor werkte ik bij een bedrijf waar ik vooral een controlerende functie had. Dan sta je aan de zijlijn toe te kijken. Bij Yellowstar sta ik midden in de operatie. Je kunt zelf dingen oppakken, van fouten leren, feedback krijgen van collega’s en een betere professional worden. Het gaat niet om gezag of gewin, maar om gewoon goed te worden. Jezelf opnieuw uitvinden, kwaliteiten ontdekken en mijzelf blijven verrassen en ontwikkelen om zo ook iets voor anderen te kunnen betekenen. Binnen Yellowstar heb ik de kans gekregen om trainingen te geven aan klanten en collega’s.”

Orfeo (28)
Yellowstar sinds februari 2012
Functie Software ontwikkelaar

 

“Geen routine, geen dag hetzelfde.”

“Ik hou niet van copy paste. Hiervoor werkte ik bij een groot bedrijf. Daar was ik verantwoordelijk voor een klein stukje van het hele proces en dan doe je eigenlijk altijd hetzelfde. Bij Yellowstar is geen dag hetzelfde. Je wordt continue uitgedaagd om nieuwe dingen te bedenken én ze uit te voeren. Ik wil mijn hersens gebruiken, technische oplossingen nauw laten aansluiten op wat de klant nodig heeft. Ik hou van dat gepuzzel en kan er echt van genieten als uiteindelijk elk stukje op de juiste plek valt. Ik wil trots kunnen zijn op mijn werk.”

Jolien (29)
Yellowstar sinds december 2014
Functie Software ontwikkelaar

 

“Ze hebben de ervaring om groei in goede banen te leiden.”

“Yellowstar is een jong en dynamisch bedrijf waar allerlei mogelijkheden ontstaan. Het groeit snel, maar er zit een ervaren management dat het allemaal al een keer heeft gezien en meegemaakt. Met de juiste ervaring en know how om door te pakken, leiden ze de groei in goede banen. Dat was voor mij een belangrijke reden om van een klein bedrijf over te stappen naar Yellowstar. De meeste start-ups blijven in een bepaalde fase hangen en dan kom je tot stilstand. Zelf ook. Yellowstar is financieel solide en beschikt ook over de middelen en de wil om te investeren in haar mensen.”

Lex (43)
Yellowstar sinds augustus 2015
Functie Project Manager