Over Yellowstar

Over Yellowstar

Je nieuwe collega’s hebben de stap naar Yellowstar al gemaakt. Een bedrijf dat professioneel genoeg is om je ambities waar te maken en individueel genoeg om iedereen tot zijn recht te laten komen in een informele setting. Professioneel en individueel voor jou!

Hier ben je onderdeel van één van de snelst groeiende software teams van Nederland en Duitsland. We waarderen je inbreng. Je krijgt de ruimte om dingen op te pakken. Samen met collega’s breng je projecten tot stand waar je terecht trots op bent en die energie geven om samen verder te groeien. Een inspirerend klimaat waaruit mooie dingen ontstaan.

 

Missie

Yellowstar is opgericht met als doel om logistieke processen voorspelbaar, transparant en zelfs leuk te maken. Yellowstar is begonnen met het idee dat het anders kan én moet binnen de logistieke automatisering. Wij willen de logistieke keten en onderliggende processen voorspelbaar maken door organisaties en mensen, kennis en inzichten te laten delen.

 

Kernwaarden

Open

Wij zijn open door de technologie (APEX) en werkwijze (SCRUM) die we gebruiken. We vinden het erg belangrijk dat we open met elkaar kunnen communiceren, zowel intern als extern. Intern hechten we veel waarde aan het inbrengen van ideeën zodat je blijft leren wat weer leidt tot nieuwe inzichten en innovatie. Extern staan we open voor feedback van klanten zodat we daar proactief mee aan de slag kunnen.

Vrijheid

Vrijheid om onbeperkt te groeien is bij Yellowstar van groot belang. Het gaat hierbij om de combinatie van persoonlijke- en organisatiegroei. Medewerkers hebben de vrijheid en worden gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen, hun eigen werk in te richten en de balans te vinden tussen werk en privé.  Door gebruik te maken van toegankelijke technologie is het voor de klant ook mogelijk om onbeperkt te groeien. Dit dankzij de schaalbaarheid van de software, van de ene op de andere dag kunnen er zonder problemen 300 gebruikers bijkomen maar er ook weer af gaan.

Frictieloos

Frictieloosheid is het directe gevolg van open en vrijheid. Het zorgt ervoor dat het proces probleemloos verloopt. Yellowstar creëert hierdoor blije en tevreden medewerkers en klanten. Een belangrijke rol hierbij is voor de medewerkers van Yellowstar, die met affiniteit en passie aan projecten werken. We hechten veel waarde aan een lange termijn relatie met de klant en de medewerker.

 

Yellowstar DNA

  • Open en eerlijk
  • Proactief en actie gedreven
  • Staat paraat bij calamiteiten (eerst oplossen, dan klagen)
  • Eerlijk en oprecht naar collega’s, vertrouw in elkaar.
  • To-the-point en no-nonsens
  • Gewoon doen en geloof dat we het gaan doen ‘realiseren’ (believe, talk, execute)

Bezoek ook eens onze bedrijfswebsite om een beeld te krijgen van onze producte, diensenten en markten!