Stage

Waarom stage lopen bij Yellowstar?

Yellowstar is altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom bieden wij ieder jaar weer verschillende stageplaatsen aan. Yellowstar is een dynamische en snel groeiende organisatie. Dat betekent dat er héél veel te doen en vooral héél veel te leren is! Ook wij zijn klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie. Daarom ben je bij ons op de juiste plek voor een stageplaats. Er is veel kennis beschikbaar die jou kan helpen ervaring op te doen in de arbeidsmarkt. Je collega’s helpen je graag bij het maken van je stage opdracht of afstudeerscriptie.

 

Stagemogelijkheden

Binnen Yellowstar zijn er verschillende stagemogelijkheden. Van werkstage tot afstudeerstage, alles is mogelijk. Zo kun je bij ons onderzoek doen naar een specifiek onderwerp maar je kunt ook werkervaring op doen door mee te werken op bijvoorbeeld de afdeling Marketing. De mogelijkheden zijn dus heel divers.
Ben jij een student die een opleiding doet in de volgende richtingen:
-Logistiek
-IT
-Marketing en Communicatie

Stuur ons dan je CV met motivatie naar hr@yellowstar.com en wellicht ben jij onze volgende stage Star.

 

Hands-on mentaliteit en samenwerken


Ik heb de afgelopen zestien weken stage gelopen op de Marketing afdeling van Yellowstar. Wat ik het meest leerzame hiervan vond is dat ik echt een ‘hands-on’ mentaliteit heb geleerd. Het is een klassiek stereotype dat de gemiddelde student alles uitstelt. Ik kan je verzekeren dat je dat wordt afgeleerd bij Yellowstar. Hun snelle manier van werken is een pré voor elke werknemer en dus ook voor de stagiaires. Ik heb hier geleerd dat ik snel moet handelen in (voor mij) nieuwe en onbekende situaties. Daarnaast heb ik geleerd dat samenwerking en onderlinge afstemming cruciaal is in het behalen van successen. Ik kan na zestien weken met zekerheid zeggen dat ik hier gegroeid ben op verschillende gebieden. Al met al, een erg leerzame en waardevolle stage gehad!

Bob van Nimwegen, stagiair marketing en communicatie

 

 Vrijheid en Agile

“Ik heb geleerd om zelfstandig te handelen naar bepaalde situaties. Ik kreeg hierbij de vrijheid om te handelen naar eigen inzicht en heb daarbij geleerd dat het belangrijk is om eerst goed na te denken voordat je iets gaat ondernemen. Verder heb ik veel geleerd over het ontwikkeltraject m.b.t. scrum binnen Yellowstar. Agile ontwikkelen bleek voor mij echt iets waar ik in verder wil. Verder is Yellowstar een open organisatie met erg gemotiveerde collega’s. Deze omgeving zorgt ervoor dat je zelf ook gemotiveerder en dus productiever gaat werken.”

Lucas Mestrom, stagiair projectmanagement

 

Ik kom met alle plezier op kantoor

Toen ik een tijd geleden bij Yellowstar binnenkwam was het best spannend, een echt ICT bedrijf, werken in een kantoor, het was allemaal heel nieuw voor mij. Ik wist niet zo snel wat ik kon verwachten en hoe het zou verlopen. Nu drie maanden later weet ik niets beter dan Yellowstar. Ik kom met alle plezier op kantoor en voel me één geheel met de collega’s. Naar mijn mening is de toegevoegde waarde van het lopen van een stage bij Yellowstar erg hoog. Je bouwt heel snel kennis op op het gebied van PL/SQL en APEX. Ik voel me op de dag behendiger worden in het programmeren met de verschillende talen en tools en niet te vergeten Scrum wat langzamerhand een cruciaal deel geworden is van carrière in het bedrijfsleven.

Navjot Singh, stagiair IT development