Star Academy

Yellowstar hecht veel waarde aan het ontwikkelen van kennis. Dit geldt zowel voor collega’s, klanten, relaties, studenten en zelfs concurrenten(!). Daarom organiseren wij regelmatig verschillende trainingen.

SCRUM Training

Tijdens de SCRUM-training leer je de basisbeginselen van het Agile werken. De trainingen worden gegeven door onze projectmanagers. Zij hebben al veel positieve ervaringen met de SCRUM-methodiek. Het doel van de training is het leren toepassen van SCRUM in de praktijk om zo meer teamspirit te creëren, effectiviteit van het team te vergroten en consensus over resultaat bereiken.

Star Day

Tweemaal per jaar is er een Star Academy Day. Deze dagen staan altijd in het teken van leren van elkaar. Iedere collega heeft zijn of haar eigen specialisme. Er worden training verzorgd door collega’s en zo wordt er kennis overgedragen. De trainingen kunnen heel divers zijn. Het kan gaan over nieuwe ontwikkelingen op Oracle Apex gebied, maar ook over hoe je procesoptimalisatie het beste aan kunt pakken. Deze dagen worden altijd afgesloten met een gezellig borrel en een etentje.